Granbacken
10 maj 2018
15:00

Kaffe kaka tredje raka!

SIS ångar på och tog sin tredja raka seger i bortamötet med Burseryd. En seger som satt långt inne då Burseryd var fast beslutna att förlänga sin segersvit och gav inget gratis, man spelade tufft och ägde mycket boll men man skapade inga större farligheter. För SIS del så går det grus i maskineriet, spelet klaffar inte och man har svårt att hitta flytet i spelet. Burseryd var det spelförande laget i första halvleken och gick till halvtidsvilan med en ledningen 1-0 efter en tilltrasslad situation. SIS skapade sina chanser men man var för uddlös

SIS gick till halvtidsvila och pratade mycket om det mentala, att det sitter i huvudet.
Med en ny formation och 45 minuter kvar så hade SIS betämt sig, man skulle ge Burseryd en match.
Alla vet att man inte vinner matcher på bollinnehav, det gör man på mål. Det gör det oerhört skönt att när spelet hackar så är man fortfarande effektiva när chanserna ges. SIS ökade sitt bollinnehav under andra halvlek och det gav bättre förutsättningar till att hota ännu mer framåt. SIS kvitterar i minut 55 genom Magda, tar ledningen i minut 68 och punkterar matchen i minut 72.

Matchen sista minutrar trycker Burseryd på men SIS försvarar sig bra, Burseryd har en boll på mållinjen som rensas bort och längre kom man inte i jakten på reducering.

Efter tre spelade matcher har SIS inkasserat 3 segrar, 10 mål framåt, 1 insläppt och 9 poäng.